Vse, kar vemo, delimo z vami

5 domen za blogerje

Registracija domene je eden od najpomembnejših korakov, ko postavljate svoj blog. Izbira zapomljive domene, ki jasno sporoča vsebino vašega bloga, pa pogosto ni enostavna naloga. Dodatno dilemo povzročajo še domenske končnice, saj je teh na voljo več kot 1.000! Da vam olajšamo izbiro, smo za vas poiskali pet uporabnih domenskih končnic, ki so primerne za spletne bloge.

Domena .cool

Če boste pisali o najnovejših trendih, ne glede na področje, je domena .cool zagotovo prava izbira. Ta domena potencialnim obiskovalcem sporoča, da bodo na vašem blogu našli sproščeno vsebino, ki sledi trenutnim trendom in dogodkom.

.cool domena

Domena .fun

Če bo vaše področje pisanja zajemalo potovanja, različne oblike zabave ali svet slavnih, potem je za vas primerna izbira domene .fun. Njena prednost je, da gre za zapomljivo domeno, s katero boste lažje vzpostavili učinkovito spletno prisotnost. Poleg tega predstavlja mladostniško, energično in pozitivno naravnano domeno, s katero se boste preprosto približali svojim potencialnim bralcem.

.fun domena

Domena .fail

Gre za domeno, ki je primerna predvsem za bloge, povezane z zabavnimi vsebinami. Ne glede na to, ali boste pisali o ponesrečenih trenutkih ali boste s svojimi obiskovalci delili zabavne video vsebine, je domena .fail odlična izbira.

.fail domena

Domena .lol

Podobno kot domena .fail je tudi domena .lol namenjena predvsem blogom z zabavno vsebino. Gre za redko, a dobro zapomljivo domeno, ki bo spletnim obiskovalcem jasno povedala, kakšne vrste vsebina jih čaka na strani. Domena .lol je že priljubljena med iskanji na spletu, ko uporabniki iščejo zabavne vsebine. Z njeno registracijo lahko na svoj blog pridobite še več obiskovalcev.

.lol domena

Domena .blog

Za konec smo prihranili domeno, ki je namenjena izključno blogerjem. Gre za dokaj mlado domeno, saj je na voljo šele od leta 2016. Za razliko od prej omenjenih domen je .blog splošna domena, tako da je primerna za vse vrste spletnih blogov. Ker gre za hitro zapomljivo domeno, se lahko z njeno registracijo učinkovito približate svojim potencialnim bralcem.

.blog domena

Advertisements

Oblak oznak

%d bloggers like this: